Nadat u het ontwerp in handen hebt komen de volgende vragen.

  • Hoe regelt u de tuinaanleg?
  • Welke partijen moet u daarbij betrekken?
  • Moet u daar zelf bij aanwezig zijn?
  • Wie geeft duidelijke instructies aan de hovenier?
  • Voldoet de tuin na aanleg wel echt aan het ontwerp?

Betrokken bij uw tuinaanleg

Doordat ik de tuin heb ontworpen ben ik graag nauw betrokken bij uw tuinaanleg. Voor de aanbesteding en tijdens de uitvoering hou ik contact met u en de uitvoerder.

Tuinbeplanting

Samen met de hovenier die u hebt ingeschakeld of met een hovenier uit mijn netwerk wordt de tuin aangelegd. Precies zoals in het ontwerp! Heel prettig vind ik om de beplanting aan te leggen. Dit kan eventueel ook samen met u. Beplanting is uiteindelijk één van de belangrijkste elementen in de tuin. Daar draait het tuingevoel om. 

Lees meer over tuinonderhoud