• Achtertuin Brandevoort

    Eind 2020.
    Oppervlakte: ca. 100 m2
    Realisatie: La Pagonda Tuinen, Nuenen.


    De opdracht:
    Deze tuin was aan renovatie toe, omdat de opdrachtgevers behoefte
    hadden aan een modernere uitstraling en een betere gelegenheid om te
    zitten in de tuin. Zowel een plek in de schaduw als een plek om in de
    avondzon te kunnen eten met het hele gezin waren belangrijke wensen.
    De ronde vormen zijn vervangen door rechte lijnen. Hierdoor ontstond er
    meer ruimte om de functionele wensen te vervullen en een strakkere,
    moderne look.
    De bestrating neemt een groot deel van de tuin in beslag, maar door de
    twee terrassen te verbinden met een plantenborder, alle randen aan te
    kleden met planten en heggetjes en door de toepassing van verticaal
    groen in de vorm van een pergola en muurbegroeiing voelt de tuin goed
    aan. De opdrachtgevers verblijven nu veel meer in de tuin dan voorheen.