• Achtertuin Geldrop

  • Najaar 2013
    Oppervlakte: ca. 150 m2
    Aanleg: La Pagonda tuinen Helmond

    De opdracht:
    De bestaande tuin was wat saai, er was niet zoveel te zien. De opdrachtgevers wilden meer groen en meer tuinbeleving. Onderhoud van beplanting was geen probleem, want deze mensen houden van tuinieren.
    In de nieuwe tuin is het mogelijk om op diverse terrassen plaats te nemen en de tuin te beleven. Vanuit het huis is een zichtas tot het einde van de tuin ontstaan. Op die as komt men het tuinbeeld tegen. Er is veel ruimte gemaakt voor beplanting. Het gazon zorgt voor rust en verbinding. De hagen geven diepte en spanning en zorgen op zitplekken voor een behaaglijk gevoel.
    Het is een mooie tuin geworden en tot op de dag van vandaag wordt de tuin met zorg onderhouden door de opdrachtgevers.