• Achtertuin Luistruiken Nuenen

    Voorjaar 2020
    Oppervlakte: ca. 80 m2
    Realisatie: Jasper de Nooijer, De Nooijer Hoveniers

    De opdracht:
    Dit betreft een renovatie van een achtertuin. De opdrachtgevers hadden na de oplevering van het huis, een aantal jaren geleden, de tuin in grote lijnen aangelegd. Wat alleen miste was groen. Bovendien was een groot gedeelte nu vlak door slechts tegels en gazon.

    Er zijn plantenvakken met veel bloeiende planten toegevoegd en een halfverharding waarop onder andere de palletbank geplaatst kan worden.  De lijnen van het bestaande deel zijn overgenomen. Hierdoor ontstaat er een eenheid. Door de toepassing van een boom en een haag is de tuin veel interessanter en speelser geworden.

    Uiteindelijk is de bestaande plantenbak nog aangekleed met platen van cortenstaal.

    Het was geen grote renovatie, maar het resultaat is verrassend!