• Achtertuin ’t Hool Eindhoven

    Voorjaar 2018
    Oppervlakte: ca. 64 m2
    Realisatie: in eigen beheer

    De opdracht:
    Deze tuin is gelegen achter een huis in de bijzondere wijk ’t Hool in Eindhoven. Ik trof opdrachtgevers die enthousiast vertelden over hun woonwijk en zin hadden om een tuin te maken die afgestemd was op hun wensen.

    Er zat hoogteverschil in het bestaande ontwerp. Omdat het handig is om met een sluitend grondverzet te werken, heb ik in het nieuwe ontwerp deze hoogteverschillen overgenomen en opgevangen met bestaande muren en voor een groot deel met muurtjes van stapelstenen. De opdrachtgevers waren blij met het ontwerp en hebben met zorg de uitvoering van het ontwerp gerealiseerd.

    Het is een mooie tuin geworden met ronde vormen, vriendelijke materialen, een vijverpartij en veel planten.

    Dit project bewijst weer dat een goede samenwerking met de opdrachtgevers en hun enthousiasme en inbreng, zorgen voor de beste resultaten!