U hebt een mooie tuin maar het is (tijdelijk) niet mogelijk de tuin volledig te onderhouden. U geniet van het tuinieren maar u mist kennis over de planten en de verzorging die ze nodig hebben. U wilt samen met mij groot onderhoud plegen aan uw tuin. Of u vindt het gewoon gezelliger om samen in de tuin bezig te zijn.

Kosten besparen

Welke reden u ook hebt om samen te tuinieren, het is niet alleen leerzaam maar ook gewoon gezellig! Bovendien scheelt het in de kosten omdat u zelf meehelpt. Leer uw eigen tuin beter kennen en neem contact met mij op om samen te tuinieren!

Wat mag u verwachten?

Ik kom graag bij u langs om te bekijken wat we samen kunnen gaan doen. Het snoeien van hagen, onkruid verwijderen, gras maaien, gras steken of verticuteren. Is het nodig om te bemesten of om te snoeien? En hoe kunt u het beste snoeien? Ik leg het u graag uit.

Tuingereedschap

Ik neem mijn eigen tuingereedschap mee zodat u gebruik kunt maken van uw tuingereedschap als we samen tuinieren. Ik kan al het groenafval meenemen dan is dat direct geregeld. Als ik vertrek ziet uw tuin er netjes en verzorgd uit en u weet hoe u dat zo kunt houden.

Samen tuinieren

Neem contact met mij op om het samen tuinieren te bespreken.